Det gode bankmøde

Bliv godt klædt på til mødet med banken - så du får de bedste vilkår

Betaler du for meget i rente?

– og har andre bedre vilkår end dig?

En bank er en forretning lige som de fleste andre virksomheder. Banken vurderer risiko og sætter prisen på pengene derefter. Er der større risiko ved din virksomhed, så kommer du til at betale højere rente, eller omkostninger.

Og det er bestemt ikke ligegyldigt for dig, hvad prisen på penge er.

 

Forstår din bank din forretning?
 

Det er langt fra sikkert at din bank forstår din forretning lige så godt som du gør, eller ser de muligheder som du gør. Så hvordan kan du få banken til at forstå din forretning bedre, og vurdere risikoen  mildere?

Smartstrategy hjælper dig med at synliggøre og dokumentere værdierne i din virksomhed – ikke kun de økonomiske.

Systemet gennemgår virksomheden systematisk og har du gennemgået det hele, vil der stort set ikke være det spørgsmål din bank kan stille dig, som du ikke blot kan svare på, men også dokumentere hvordan du er kommet frem til svaret. Det virker professionelt.

Men inden du bruger tid på at anvende Smartstrategy, tilbyder vi at du tager en gratis selvevaluering, for at se hvor langt du selv er kommet i processen. 

 

Det gode bankmøde

Det gode bankmøde er en gratis selvevaluering. Når du udfylder den, sender vi rapporten til din e-mail adresse. Vi forbeholder os ret til at sætte dig på vores nyhedsbrevliste. Vi er ansvarlige og giver aldrig dine oplysninger videre.

Dine data gemmes i 3 år til evt. markedsføring. Der er ingen forpligtelser ved at udfylde spørgeskemaet, og vi håber det kan hjælpe dig til at dit næste bankmøde bliver godt.

Det gode bankmøde

Gratis selvevaluering

‘Det gode bankmøde” er et gratis selvevalueringsværktøj der hjælper dig med at se hvor forberedt du er, til at overbevise banken om værdien af din virksomhed.

Rapporten spørger ind til emner som:

  • Hvordan er relationen til banken?
  • Hvor nemt er det at betale regninger til tiden?
  • Har virksomheden værdifulde aktiver?
  • Hvordan ser budgettet og regnskabet egentlig ud?
  • Hvor godt fungerer ledelsen?
  • Risici – eller muligheder?

Hvordan tænker banken?

Banker arbejder med et rating-system, der opfattes som en konkurrenceparameter, og er derfor ikke offentlig tilgængeligt. Med vores baggrund indenfor bankverden, kan vi alligevel imødekomme en del af de kritiske spørgsmål, som en bank plejer at stille.

Banken vurderer virksomhedens evne til at betale et givent lån tilbage ved bl.a. at kigge på aktiverne i virksomheden,
egenkapitalen og driftsoverskuddet. Herefter afvejes virksomhedens værdier op imod lånet. Banker tager sjældent risici,
og derfor ønsker de som oftest, at virksomheden stiller sikkerhed for lånet.

Den bagudrettede økonomiske vurdering udgør for nogle banker ca. 75% af vurderingen af virksomhedens rating eller dens kreditværdighed. Resten handler om ledelse og fremtidsmuligheder.

Tag selvevalueringen og bliv klogere på om du kan overbevise banken.

Vi håber at denne selvevaluering kan hjælpe dig på vej!

Tag det første skridt til bedre bankvilkår

Besvar spørgsmålene i den gratis selvevaluering: Det gode bankmøde

Det gode bankmøde er en gratis selvevaluering. Når du udfylder den, sender vi rapporten til din e-mail adresse. Vi forbeholder os ret til at sætte dig på vores nyhedsbrevliste. Vi er ansvarlige og giver aldrig dine oplysninger videre. Dine data gemmes i 3 år til evt. markedsføring. Der er ingen forpligtelser ved at udfylde spørgeskemaet, og vi håber det kan hjælpe dig til at dit næste bankmøde bliver godt.

Smartstrategy ApS
Fruebjergvej 3
Symbion
2100 København Ø

E-mail: info@smartstrategy.dk
Telefon: 70 25 07 20

CVR 39728885